Sponsors

LUGI Vattenpolo har för tillfället ingen officiell huvudsponsor och därför är vi på jakt efter ytterligare sponsorer och samarbetspartners för att kunna utveckla vår förening ytterligare. Lugi vattenpolo är en ideel förening som har som vision att bidra till allmänhälsan  i Lund för alla åldrar men framförallt har vi ett stort fokus på barn och ungdomar.  Lugi vattenpolo har en rik kultur, med  medlemmar från  hela världen  och vi  bedriver vår verksamhet både på svenska och engelska för att kunna nå alla i vårt samhälle. Vi jobbar mycket med värdegruden och vill att alla som  blir medlem hos oss känner en del av samhörigheten  som är hjärtat i Lugi vattenpolo.

Detta år, 2022 har Lugi vattenpolo även fått in två mindre sponsorer i form av två lokala företag: Kim Hansson Fysioterapi AB samt Starkstad. Vi är väldigt förväntansfulla inför våra framtida arbeten och väldigt tacksamma för deras bidrag till vår förening.

Kim Hansson är legitimerad fysioterapeut, privatpraktiserande med egen etablering gentemot Region Skåne och kan därför ta emot patienter via frikort och högkostnadskort. Kim är även fysioterapeut åt Sveriges herrlandslag i vattenpolo.
Kim Hansson Fysioterapi AB hemsida är följande:
https://www.kimhansson.se/
Starkstads hemsida: https://www.starkstad.com/

Tror ni att ert företag skulle vara intresserade av att hjälpa oss sprida den vinröda gemenskapen som är LUGI? 

Skulle ni vilja synas på vår hemsida, facebook och instagram konto? Hör av er till oss så kan vi visa er vår sponsorbroschyr med de olika paketen och vad ni får i utbyte. Vi erbjuder gärna ett personligt möte också för att kunna föra en mer produktiv diskussion.