Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Matchrapport, Elitserien Damer 17-18/3.
2018-03-18
LUGIs Madeleine Svärdby i mål mot Neptuns Charlotte Ericsson.
Här nedan följer matchrapport från tränaren till damernas A-lag, Patrik Bark.

Elitseriestart i Stockhom 15-18 mars Vi åkte upp till Stockholm med Lugi ladies redan på fredagen för att spela tre vattenpolomatcher under helgen.

Lördagens första match spelades mot Neptun. Det blev en tuff uppgift mot ett simstarkt motstånd. Efter en trög inledning blev spelet bättre men slutresultatet skrevs ändå till 18-1 Lugis målgörare Sandra Bergman.

Nästa match mot Stockholmspolisen visade sig bli en hård tillställning och lagen följdes länge åt. Tack vare bra spel och kämpaglöd och Lugis duktiga målvakt Madeleine Svärdby kunde Lugi-laget hålla jämna steg. Det var de många utvisningarna till Polisens fördel och tröttheten på slutet som avgjorde att motståndarna kunde gå ifrån och vinna med 10-5. Målgörare Lugi Ladies Antonia BretMariassy 2 Malva Bark Rike Weber Sandra Bergman.

 Söndagens match var mot Järfälla och Lugi började starkt med bra försvar och bra målvaktspel. Lugi hade många fina försök och fick med sig utvisningar som tyvärr inte resulterade. Det dröjde långt in i perioden innan Järfälla lyckades göra mål. I andra ökade Järfälla intensiteten i simningen och vann övertygande med 17-2. Lugi Ladies målgörare Chloe Nauta Sandra Bergman Trots förlusterna har spelarna kämpat och lärt sig vad som krävs för att mäta sig med de bästa. Med mer och bättre intensitet på träningarna är inte avståndet till de andra elitlagen så stort. Its a tough job - but someones got to do it.

Nästa runda är den 21-22/4 I Stockholm. Då tar vi dem!