Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tysklandsläger med Järfälla
2018-08-15 11:54
Iris Lazic-Smith
LUGI hade möjlighet att delta i Järfällas 47: e läger i Tyskland. 4 junior spelare och 2 tränare gick med i två veckor av hård träning, roliga spel och nya vänner.

Lägret började med en bra träning och match mot HÄVP på Vejbeybadet i Skåne. Nästa dag tog vi färjan och körde hela vägen ner till Hannover, där vi skulle vara den första veckan. Vi bodde på Kanu Klubben Limmer, det var en mycket kort promenad till poolen och kanalen. Varje morgon var en 2-timmars vattenpolo-pass och varje kväll hade vi match mot WASPO, den lokala klubben (Deras herrlag vann den tyska ligan). Det var fantastiskt att se hur Järfälla tränar och vi fick lära oss mycket. Det var väldigt varmt (30-38C varje dag) så under pausen burkade vi bada i kanalen och vi fick även paddla kanoter!

I slutet av den första veckan hoppade vi in ​​i bilarna och reste ner till Hamm, där Järfälla har besökt sedan 70-talet. Här hade vi simpass varje morgon (vi kunde inte spela vattenpolo eftersom poolen var för full av människor! 39C igen!)  Vi hade också några bra yoga sessioner för dem som kände effekterna av 2 träningar om dagen! På kvällarna spelade vi mot den lokala klubben Rote Erde Hamm. Denna pool hade vattenrutschbanor så vi hade mycket roligt på dem efter kvällens träning. Vi besökte också en lokal funpark och en isbar som gjorde glass som ser ut som spaghetti! 

En dag hade vi åska och blixt (en lättnad efter det heta vädret) så istället för träning hade en talangshow. LUGIs tjejer gjorde en bra sketch om vattenpolo-näring (som naturligtvis slutade med alla som var täckta med nutella och banan) och vi hade mycket roligt.

Tränarna och spelarna från Järfälla var fantastiska och vi hade en fantastisk tid. Vi är så tacksamma för möjligheten att delta, lära och göra nya vattenpolo vänner!

Nyhetsarkiv
Ny sponsor2018-08-02
Påsklovsnytt!2018-03-24
Ny entré!2018-03-21