Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LUGI Årsmöte 2018
2018-04-17
Den 12/3 kl 18.30 höll LUGI Vattenpolo sitt årsmöte i konferensrummet på Högevallsbadet i sedvanlig ordning. Verksamhetsberättelsen lästes upp, klubbens ordförande Seth von Dardel presenterade klubbens ekonomi. Årsmötet är en viktig del för dig som medlem/förälder till barn då du får möjlighet till en större inblick i hur klubbens struktur ser ut och situationen inom klubben. I övrigt hade även valberedningen klara kandidater för nya styrelsen 2018 som klubbades igenom.

LUGI Årsmöte 2018.pdf »
LUGI Konstituerande Årsmöte 2018.pdf »
LUGI Revision 2018.pdf »

Den nya styrelsen för 2018 fick tre nya medlemmar, Aleksandra Nikolic (ordförande i föräldraföreningen), Laura Griffin (assisterande tränare till USM A flickorna) och Moulham Abboud (junior och ungdomsansvarig för pojkarna).

LUGI fick tyvärr ta avsked av Gabor Tilesch som inte tillkännagett sitt intresse att kandidera till styrelsen på nytt, han kommer att bli saknad av oss alla då Gabor är den som verkligen signifikerar och förknippas med LUGI och har varit med i klubben sedan 80-talet. Gabor fokuserar nu helt på sina politiska uppdrag inom kultur och fritidsnämnden men han kommer fortfarande ned till matcher såklart. Stort tack för allt Gabor!

Styrelsen fick även säga farväl till ledamöterna Justus Gremsperger och Michael Hoy såväl som suppleanterna Christine Walder och Lisa Nedstrand som ingendera valt att kandidera till styrelsen.

Måste även nämnas att Michael Hoy var en av de envisa eldsjälarna som återuppstartade klubben med hjälp av Gabor Tilesch år 2012 och se vart vi har kommit sedan dess! Michael bor sedan en tid tillbaka med sin familj i Stockholm och spelar för SPIF (Polisen).

Ni kommer alla bli saknade och LUGI tackar er för ert stora arrangemang inom klubben.
Det kommer aldrig att glömmas!

Information om den nya styrelsen finner ni här: http://www.lugiwaterpolo.com/sida/?ID=221682

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen LUGI Vattenpolo
 

Nyhetsarkiv
Ny sponsor2018-08-02
Påsklovsnytt!2018-03-24
Ny entré!2018-03-21