Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jobbannons: Sportchef
2018-04-17
Styrelsen i LUGI Vattenpolo har beslutat att för att ta klubben till nya höjder så utlyses nu en jobbannons som sportchef inom klubben.  Såhär beskriver styrelseordförande Seth von Dardel positionen som sportchef inom klubben.

LUGI utlyser en ny administrativ position som ska stärka LUGI:s verksamhet genom att fördela och fokusera ansvar samt avlasta andra ledares administrativa arbete. 


Sportchefens ansvar ska ligga i:


• Serieplanering – alla serier


• Arrangemang av turneringar och event – agera stöd till ledare och medlemmar som vill ordna

turneringar eller matchevent samt jobba för att ordna fler turneringar eller matchevent för klubbens alla träningsgrupper


• Bokning av pool för event och träningstider


• Klubbens kontakt med Högevallsbadet


• Sponsorkontakt


• Sköta hemsidan


• Licensiera spelare


Posten innebär att man åtar sig posten minst till årsskiftet 2018/2019. Vid årsskiftet 2018/2019 kommer posten att ställas vakant på nytt för ett nytt kontrakt under året 2019. Posten ersätts med 2000 kr i månaden, maxtak på 22500 kr på ett år. 


Personen som söker ska ha ett starkt intresse av och driv att utveckla klubben. Posten förutsätter att man har kontinuerlig kontakt med klubbens ledare samt andra klubbar för planering av serier och turneringar samt att man är kontaktbar på rimliga arbetstider.


För ansökningar skicka mail till mig på seth@lugiwaterpolo.com alternativt någon annan i styrelsen. Styrelsens uppgifter finner ni på hemsidan. Ansökan är öppen i två veckor, fram till måndagen den 30e april, och därefter väljs posten av styrelsen.


Varmt välkommen in med din ansökan.


Med vänliga hälsningar
Seth von Dardel, ordförande

LUGI Vattenpolo


 

Nyhetsarkiv
Ny sponsor2018-08-02
Påsklovsnytt!2018-03-24
Ny entré!2018-03-21